Horvátországi tengerpart, Vir szigetek apartmanok, horvát utazás, nyaralás
horvátország magyar
hrvatski
english
deutsch
|
|
|
|
horvátországi tengerpart
Horvátországi tengerpart virsziget Horvátországi apartmanok Apartman árak Horvátországi látnivalók Virszigeti tudnivalók Horvát szállás foglalás Kapcsolatfelvétel

Adatkezelési nyilatkozat

Az Ön adatainak biztonsága elsődleges fontosságú a horvatorszagi-tengerpart.hu honlap üzemeltetője számára. Ezen nyilatkozatban ismertetjük az adatkezelés alapelveit, melyek megfelelnek az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogi szabályozásnak.

Az adatkezelő LLC (113 Cherry St #94313, Seattle, WA 98104, USA, továbbiakban szolgáltató, adatkezelő, üzemeltető) magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát.

Adatok gyűjtése, használata

A horvatorszagi-tengerpart.hu oldalainak böngészése általában regisztráció, vagyis személyes azonosításra alkalmas adatok megadása nélkül is lehetséges, azonban a foglalás személyes adatok megadásához kötött.

A honlap használata során, foglaláskor adatok megadására kérjük. A foglalás során egyértelműen feltüntetjük a kötelezően megadandó adatokat. A kötelezően megadandó adatok elengedhetetlenül szükségesek az azonosításhoz, a kapcsolatfelvételhez, valamint az idegenforgalmi adó fizetéséhez.

A horvatorszagi-tengerpart.hu honlapján az alábbi címeken elérhető szolgáltatók végeznek webanalitikai méréseket: www.google-analytics.com.

Adatok közzététele, továbbítása

Kik ismerhetik meg az Ön adatait?

A honlap üzemeltetője számára elsődleges fontosságú a felhasználók személyes adatainak védelme. Minden olyan biztonsági és technikai intézkedést megteszünk, amely a személyes adatok bizalmas kezeléséhez szükséges.

Adatkezelés időtartama, adatok módosítása, regisztráció megszüntetése

Adatkezelés időtartama

A szolgáltatás használata során és azzal összefüggésben keletkezett személyes adatok kezelésének időtartama addig terjed, amíg az adott felhasználóval a jogviszony fennáll, adatokat nem tárolunk.

Jogorvoslati lehetőségek

Az a felhasználó, aki úgy véli, hogy az üzemeltető sérti személyes adatai védelméhez való jogát, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüponton keresztül.

A horvatorszagi-tengerpart.hu oldalon a jogorvoslati lehetőségeket, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza.

Kapcsolatfelvétel

Az Üzemeltetővel az oldalon biztosított űrlap segítségével e-mail útján lehet felvenni a kapcsolatot.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató megváltoztatására. A módosított nyilatkozat a hozzáférhetővé tételt követő 10. napon lép hatályba.

Információk
|
Horvátország
|
Tudnivalók
|
Online foglalás
|
Kapcsolat